Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague (7/3).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκας απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή (7/3, 9.45μ.μ.) στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» μπορούν να τα προμηθεύονται, τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» (ωράριο λειτουργίας 10π.μ. με 6μ.μ.), όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 – 20.00), αλλά και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 13876 (χρέωση 0,96€/λεπτό από σταθερό και 1,09€/λεπτό από κινητό τηλέφωνο).

Την ημέρα του αγώνα (Παρασκευή 7/3) τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 6μ.μ. προκειμένου να διαθέσουν στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όσα εισιτήρια τυχόν περισσέψουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης