Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Μάλαγα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014, 14:49
Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Μάλαγα
Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το ΟΑΚΑ στον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη Μάλαγα απηύθυνε η «πράσινη» ΚΑΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Πέμπτη (3/4/2014 και ώρα 9.30μ.μ) ο Παναθηναϊκός θα δώσει έναν αγώνα καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια της Euroleague κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα στο ΟΑΚΑ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αξιολογώντας την μέχρι τώρα παρουσία του κόσμου στους αγώνες στο ΟΑΚΑ, εκτιμά ότι οι φίλοι του «τριφυλλιού» είναι σε θέση να καταλάβουν ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ως η πλέον σημαντική, μέχρι την επόμενη βέβαια, καθώς θα κρίνει εν πολλοίς τη συνέχεια της ομάδας στη διοργάνωση.

Περιμένουμε ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Πέμπτης ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» μπορούν να τα προμηθεύονται, τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», όσο και από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος Ωράριο Λειτουργίας: 10π.μ. – 8μ.μ.), αλλά και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 13876 (χρέωση 0,96€/λεπτό από σταθερό και 1,09€/λεπτό από κινητό τηλέφωνο).

Σήμερα, Δευτέρα (31/3), τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10π.μ. ως τις 3μ.μ., την Τρίτη (1/4) και την Τετάρτη (2/4) από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. και την Πέμπτη (3/4) από τις 10π.μ. ως τις 5:30μ.μ.

Εισιτήρια θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ τόσο σήμερα (31/3) από τις 3:30μ.μ. μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, όσο και την Πέμπτη (3/4) από τις 6μ.μ. μέχρι και την ώρα έναρξης του κρίσιμου αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014, 14:52