«Το δικό μας παιχνίδι στο δικό μας σπίτι»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014, 02:13
«Το δικό μας παιχνίδι στο δικό μας σπίτι»
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε ότι περιμένει να δει σαφώς βελτιωμένο τον Παναθηναϊκό στον 3ο τελικό με το Ολυμπιακό την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (19:45). «Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, στο δικό μας γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Πρασίνων.

Από την πλευρά του ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε ότι «βρισκόμαστε στο 1-1 και τίποτα δεν έχει κριθεί. Μετράει η ήττα και όχι η διαφορά» είπε ο Λιθουανός για το -25 στο ΣΕΦ και προσέθεσε: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τίτλο».

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δήλωσε συγκεκριμένα για τον αγώνα: «Επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό. Η σειρά είναι στο 1-1 και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη που επιθυμούμε και χρειαζόμαστε στο δικό μας σπίτι. Είναι περιττό να πούμε ότι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση για να πετύχουμε το στόχο μας».

Εκ μέρους των παικτών του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις προέβη ο Γιόνας Ματσιούλις λέγοντας: «Ο δεύτερος τελικός ήταν για εμάς ένα κακό παιχνίδι. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε στο 1-1 και τίποτα δεν έχει κριθεί. Αυτό που μετράει είναι η ήττα και όχι η διαφορά σε αυτή τη φάση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τίτλο.

«Είναι σημαντικό στον τρίτο τελικό να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να παίξουμε καλύτερα... Η επιστροφή του Γκιστ θα ήταν σίγουρα κάτι θετικό, γιατί μπορεί να βοηθήσει πολύ με την ενέργειά του και το παιχνίδι του. Επίσης, επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ και θα ήθελα, όπως και όλοι μας, να δω να ένα γεμάτο γήπεδο. Νοιαζόμαστε για την ομάδα και για τον κόσμο της και θέλουμε να νιώσουμε το ίδιο και από τον κόσμο μας... Να είναι και πάλι δίπλα μας».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014, 02:13