Απογοητευμένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού έμεινε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, παρά την επικράτηση της ομάδας του, με σκορ 68-66, επί της Μάλαγα.

Οι «πράσινοι» γλίτωσαν «από του χάρου τα δόντια» απέναντι στους Ισπανούς, με τον Σέρβο προπονητή να μη μένει καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίχτες του στο παρκέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο τέλος αυτό που μετράει είναι η νίκη», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Δεν θέλω να χάνουμε στο ΟΑΚΑ. Ήμασταν μπροστά το σκορ με οκτώ ή εννιά πόντους, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποια σουτ για να ξεφύγουμε, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να κάνει την ανατροπή. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα “ένας εναντίον ενός”. Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μου δεν έδειξαν κουράγιο. Μας λείπει αυτό. Είναι ένα από τα “κλειδιά” για να πετύχεις».

Συνέχισε τα παράπονά του ο Τζόρτζεβιτς: «Το σημαντικό είναι ότι τα λάθη δεν έγιναν από νεαρούς παίκτες, αλλά από τους πιο παλιούς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμε πιο εύκολα τη νίκη. Απόψε στο παρκέ δεν ήταν ο Παναθηναϊκός που θέλω, αλλά μία άλλη ομάδα. Δεν ήμασταν εμείς…», ενώ έκανε λόγο για «παθητική άμυνα από την πλευρά μας».

Κατέληξε: «Στο τέλος παίξαμε μια καλή άμυνα, αλλά πριν από αυτό κάναμε πολλά ανόητα λάθη. Δεν καταλαβαίνω και δεν δέχομαι τόσο επιπόλαια λάθη. Κάποια στιγμή θα χάσουμε σε ένα παιχνίδι που οι αντίπαλοι θα έχουν το τελευταίο σουτ, όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ ή την Ζαλγκίρις. Δεν είναι αποδεκτό αυτό, κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε ακριβά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης