Για τους στόχους του Παναθηναϊκού μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης των «πράσινων». Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι «έχουμε στόχο όλους τους τίτλους, αλλά θα πάμε βήμα-βήμα σε κάθε διοργάνωση και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Έχουν έρθει και άλλα παιδιά. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα έχει πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση, να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ», είπε αρχικά ο Διαμαντίδης και ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι στον Παναθηναϊκό 9 χρόνια, στόχος μου είναι όσο είμαι καλά να παίζω και μακάρι στο τέλος να πάνε όλα καλά».

Για την επιστροφή του Φώτση και του Μπατίστ, σημείωσε: «Είναι δύο παιδιά τα οποία τα ξέρουμε. Θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα όπως το έχουν κάνει και στο παρελθόν».

Αναφορικά με την απουσία του Τσαρτσαρή, σχολίασε: «Σεβόμαστε την απόφαση του Κώστα και μακάρι να είναι καλά με την οικογένειά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας μίλησε για τις προσδοκίες του κόσμου για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας: «Στα λόγια όλα είναι καλά, στο γήπεδο όμως πρέπει να δίνουμε τις απαντήσεις. Και εμείς έχουμε στόχο όλους τους τίτλους, αλλά θα πάμε βήμα βήμα σε κάθε διοργάνωση και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης