Βόβορας: «Να αλλάξουμε συμπεριφορά...»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 23:10
Βόβορας: «Να αλλάξουμε συμπεριφορά...»

Στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να αλλάξει συμπεριφορά, ειδικά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, στάθηκε ο τεχνικός των «πράσινων», Γιώργος Βόβορας, μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

«Για ακόμη ένα παιχνίδι, αρχίσαμε να αισθανόμαστε τον αγώνα πολύ αργά. Στην EuroLeague δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, αν κάνεις συνεχόμενα λάθη, σε τιμωρεί ο αντίπαλος. Ο Ερυθρός Αστέρας σημείωσε 26 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο και άλλους 26 πόντους στο τρίτο και το τέταρτο», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να λειτουργήσουμε διαφορετικά, γιατί αλλιώς θα έχουμε δύσκολα βράδια σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Νομίζω ότι ο Ερυθρός Αστέρας είχε μεγάλη επιθυμία για τη νίκη, ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά.

Δεν ήμασταν έτοιμοι να ματσάρουμε την επιθετικότητα και την σκληράδα του, παρότι το ξέραμε από την αρχή. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε, δώσαμε μόνο πολύ δύσκολα σουτ και στο τέλος όλα πήγαν σε μια - δυο επιθέσεις. Κι οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, ο Ερυθρός Αστέρας ήταν έτοιμος μπροστά περισσότερο από εμάς.

Δεν μπορείς να κοιτάξεις πολύ μακριά, παρά μόνο την επόμενη προπόνηση και τον επόμενο αγώνα. Δεν έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε το παρελθόν. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αλλάξουμε αυτή τη συμπεριφορά που έχουμε ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως απόψε στο πρώτο εικοσάλεπτο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 23:12