Άσχημα νέα για το θέμα Βίκτορ Κλαβέρ στον Παναθηναϊκό. Όπως είχε φανεί από το βράδυ της Κυριακής, σημειώθηκαν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά δεν είναι αυτές που θα ήθελαν οι «πράσινοι», σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα (περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ) που προβλέπεται για ισπανικό σύλλογο λόγω της παρουσίας του στη Βαλένθια από το 2006 έως το 2012 και ο 28χρονος φόργουορντ οδεύει προς Βαρκελώνη, όπου θα συνεργαστεί και πάλι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι δυο τους συνυπήρξαν την περυσινή σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Αφενός, φυσικά, επειδή δεν μπόρεσαν να κάνουν ακόμη μια ηχηρή μεταγραφή (έπειτα από αυτές των Μπουρούση, Σίνγκλετον και Τζέιμς), αλλά λόγω και του χειρισμού που έγινε από την πλευρά του παίκτη. Με τον Ισπανό ήταν σε συχνή επικοινωνία εδώ και αρκετές ημέρες και φαινόταν ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος του «τριφυλλιού». 

Θεωρούν ότι κατά κάποιο τρόπο… χρησιμοποιήθηκε ο Παναθηναϊκός ώστε να αναγκαστεί η Μπαρτσελόνα να αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δώσει τα λεφτά που απαιτούνται για να κάνει δικό της τον Κλαβέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης