Με στόχο το «διπλό» στο ΣΕΦ προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός, εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό σήμερα, στις 19.00, για τη 2η αγωνιστική της Α1. Ο τραυματίας Μάικ Τζέιμς ήταν ο μοναδικός απών από την προπόνηση του Σαββάτου (15/10), ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης θα βάλει τις «τελευταίες πινελιές» στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ. «Μου αρέσει η… εχθρική ατμόσφαιρα» δήλωσε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο φόργουορντ των «πρασίνων» σχολίασε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας. Δεν είναι η πρώτη σεζόν που έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τόσο νωρίς, συνέβη και πέρυσι, όπως θα θυμάστε. Πρόκειται για ένα ντέρμπι και δεν αλλάζει ο χαρακτήρας του είτε γίνεται στην αρχή, είτε στη μέση, είτε στο τέλος της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Είναι βέβαιο πως καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση ετοιμότητας. Για εμάς αυτό φάνηκε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρωλίγκα. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να τα κερδίσουμε και ειδικά το πιο δύσκολο, αυτό με τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ. Είχαμε αρκετά άσχημα διαστήματα στην απόδοσή μας, με αποτέλεσμα να δώσουμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να πιστεύει πως μπορεί να μας κερδίσει.

»Πλέον, έχουμε στο μυαλό μας μόνο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα ματς είναι διαφορετικά από τα άλλα και προσωπικά μου αρέσει πολύ να συμμετέχω σε τέτοια και ειδικά στα εκτός έδρας. Μου αρέσει να αγωνίζομαι σε γήπεδα όπου η ατμόσφαιρα είναι “εχθρική” απέναντί μας, εννοείται όταν αυτή κινείται σε κόσμια πλαίσια. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στο ΣΕΦ για τη νίκη, καθώς αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Όπως προανέφερα, είναι ένα ιδιαίτερο ματς, όπου οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ώστε ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των προπονητών μας να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης: Ενδιαφέροντα στοιχεία για το σημερινό ντέρμπι των «αιωνίων» από τον ΕΣΑΚΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης