Από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην Α2, αλλά και απόσταση 2 βαθμών από τους ΚΑΟΔ και Κόροιβο Αμαλιάδας που ισοβαθμούν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο Πανελευσινιακός ταξιδεύει στη Δράμα με την… πλάτη στον τοίχο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1.

Ως «τελευταία ευκαιρία» χαρακτήρισε τον αγώνα με τον ΚΑΟ Δράμας ο Γιάννης Αθανασούλας παραδεχόμενος πως «έχουμε φέρει τους εαυτούς σε πολύ δύσκολη κατάσταση», γράφοντας στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά στην ήττα από τον 3ο ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική, ο Αθανασούλας ανέφερε: «Δυστυχώς για εμάς την περασμένη αγωνιστική δεν τα καταφέραμε απέναντι στον ΠΑΟΚ και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για εμάς. Για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι πετάξαμε ένα ημίχρονο και στο δεύτερο κάναμε υπερπροσπάθεια για να το γυρίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή και έμπειρη ομάδα και κάθε φορά που βρισκόμασταν κοντά στο σκορ έβρισκε τον τρόπο να μεγαλώνει το προβάδισμα του».

Ο στόχος της παραμονής δεν έχει αποκλειστεί πάντως για την ομάδα του Τζίμη Κουστένη, όπως τόνισε ο Αθανασούλας: «Από εκεί και πέρα, αυτό το Σάββατο έχουμε ίσως την τελευταία μας ευκαιρία ώστε να πάρουμε την νίκη για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για παραμονή στην κατηγορία. Πάμε να παίξουμε έναν τελικό για εμάς σε μια δύσκολη έδρα και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε πάρα πολύ.

Η υπερπροσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου θα αποτελέσει τον οδηγό για εμάς στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Έχουμε φέρει τους εαυτούς σε πολύ δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να βρούμε τα ψυχολογικά αποθέματα να κάνουμε αυτήν την τόσο σημαντική νίκη για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης