Ο Πανελευσινιακός έχασε στα Τρίκαλα και ο Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε ότι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα που είχε η ομάδα του.

«Τα Τρίκαλα γνωρίζοντας κάποια προβλήματα που είχαμε εμείς σαν ομάδα μπήκαν αποφασισμένα και εμείς δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε. Δεν στέκομαι όμως στα προβλήματα μας γιατί όλοι μπορεί να έχουν προβλήματα αλλά από την στιγμή που παίζεις στην Α1 ξέρεις ότι το πρωτάθλημα αυτό δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Τα Τρίκαλα κέρδισαν απόλυτα δίκαια γιατί είχαν περισσότερο πάθος, ήθελαν πιο πολύ αυτό το παιχνίδι και το έδειξαν από το πρώτο λεπτό. Το μόνο θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι επέστρεψε ο Δημάκος μετά από 2,5 μήνες και ότι καταφέραμε και μειώσαμε το σκορ. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποτέ τι γίνεται σε μία πιθανή ισοβαθμία, τριών, τεσσάρων ομάδων. Σήμερα σε μία κακή μέρα για μας να δώσω συγχαρητήρια στον Παπαμακάριο για την διάθεση του να παίξει 40 λεπτά, να μην παρατήσει ποτέ το ματς, να δώσει ενέργεια και να μεταφέρει στα νέα παιδιά και στους ξένους ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ. Αυτό για μας είναι το σημαντικότερο μάθημα. Συγχαρητήρια στον κόουτς και καλή συνέχεια σε όλους», είπε αρχικά ο προπονητής του Πανελευσινιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι είχε περάσει παλιότερα από τον πάγκο των Τρικάλων, είπε: «Είναι πολύ ευχάριστο για μένα που βλέπω πολλά οικεία πρόσωπα και μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να γυρνάς έστω και για 40 λεπτά».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Δήμου είπε: «Για μας το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό όπως και το επόμενο που έρχεται με την Δράμα. Ξεκινήσαμε κάπως νευρικά το οποίο ήταν φυσιολογικό γιατί είχαμε μία διακοπή δέκα ημερών. Δυστυχώς είχαμε έναν τραυματισμό του Θωμά Νίκου τον οποίο ελπίζουμε να ξεπεράσουμε όπως και αυτών των υπόλοιπων παιδιών και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Δράμα που είναι για εμάς τελικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης