Ο Πανελευσινιακός κοντράρεται με τη Νέα Κηφισιά για την οποία ο Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε με κολακευτικά σχόλια. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν τη δεύτερη νίκη του μακριά από την Ελευσίνα, ωστόσο το έργο τους θα είναι δύσκολο.

«Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ΑΕ Νέας Κηφισιάς που όπως έχω ξαναπεί η βαθμολογική της θέση δεν αντιπροσωπεύει το καλό μπάσκετ που παίζει. Έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες όπως ο Νίκος Λιακόπουλος και ξένους που ζητάνε την διάκριση. Εμείς μπαίνουμε σε μια τριάδα αγώνων που θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε αλλά και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες που ήταν τραυματίες και να ανασυνταχθούμε, ίσως και με την προσθήκη κάποιων παικτών, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με Ηλυσιακό, Ίκαρο και Κολοσσό», είπε ο προπονητής του Πανελευσινιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γκαρντ του Πανελευσινιακού, Γιάννης Δημάκος τόνισε: «Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Δράμα που η ομάδα παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς έπαιξε πολύ καλά. Το Σάββατο αγωνιζόμαστε με την Κηφισιά με την οποία έχουμε και τις ίδιες νίκες και τους ίδιους στόχους. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με πλούσιο ρόστερ αλλά εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και θα κατέβουμε στο παιχνίδι για να το χτυπήσουμε και να κερδίσουμε ότι καλύτερο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί με νίκη θα είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης