Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και χαρακτήρισε τους «πράσινους» ως μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε: «Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος για μας. Παίζουμε στην έδρα της ομάδας που την περασμένη σεζόν κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα και η οποία είναι από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη. Για μας είναι σημαντικό να παίζουμε δυνατά παιχνίδια ώστε να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτά, κάνοντας την προσπάθειά μας κόντρα σε ομάδες επιπέδου Euroleague. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ενέργεια για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο 27χρονος γκαρντ της ομάδας Ούρος Ντούβνιακ σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στην έδρα της. Θα παίξουμε χωρίς την πίεση του φαβορί, αλλά θα πρέπει να είμαστε ομαδικοί, συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση, και να αποφύγουμε τα λάθη για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης