Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στην Α2 του μπάσκετ, αφού επικράτησε του Εθνικού. Για την αναμέτρηση της πρεμιέρας, αλλά και για το ματς με την Καβάλα που ακολουθεί μίλησε για λογαριασμό της ομάδας του Νίκου Οικονόμου, ο πολύπειρος γκαρντ Νίκος Μίχαλος.

«Ήταν πολύ καλό που η ομάδα κέρδισε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της. Ικανοποίησε τον κόσμο, τον προπονητή, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιμέναμε. Ο Εθνικός είχε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, θεωρώ ότι θα κάνει και ζημιές στο πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά ο αρχηγός του Πανιώνιου και αναφέρθηκε στον κόσμο των «κυανέρυθρων»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κόσμος ήμουν σίγουρος ότι θα έρθει στο γήπεδο. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια μας, έχουμε απαιτήσεις από τον κόσμο, γιατί και ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς. Θεωρώ κιόλας ότι θα φανεί η δύναμή του στα εκτός έδρας παιχνίδια στην Αθήνα, όπου θα μας ακολουθεί παντού. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος του Πανιωνίου που τον έχει ζήσει από πέρυσι, είναι απαιτητικός, αλλά είναι και πολύ δίκαιος».

Για το ματς με την Καβάλα στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, είπε: «Δεν την ξέρουμε πολύ καλά, ως ομάδα είναι καινούρια. Είναι μια ομάδα επαρχίας, για την οποία μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε σαφή εικόνα. Είναι ομάδα που μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και όσο και εάν δεν μπορούμε να το δεχθούμε είναι μια ομάδα που έχει εικόνες από την Α1 νωρίτερα από ότι ο Πανιώνιος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης