Μια τελευταία προσπάθεια για τον Πανιώνιο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 09:34
Μια τελευταία προσπάθεια για τον Πανιώνιο
Μια τελευταία προσπάθεια, χωρίς πάντως πολλές πιθανότητες για «ανατροπή», θα γίνει σήμερα από τον Πανιώνιο για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του στην Α1 της επόμενης περιόδου.

Ο μεγαλομέτοχος Ηλίας Λιανός θα παραστεί ξανά σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους από τον Ερασιτέχνη και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, με στόχο να πείσει το αρμόδιο όργανο με τα στοιχεία που θα καταθέσει πως πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Πάντως το μεγάλο «αγκάθι», πέρα από την απουσία της εγγυητικής των 100.000 ευρώ που δεν κατατέθηκε χθες, είναι πως παρήλθε η καταληκτική προθεσμία που είχε δώσει η ΕΕΑ, η οποία μάλιστα εξέδωσε χθες ανακοίνωση περί μη χορήγησης πιστοποιητικού στους «κυανέρυθρους».

Να σημειώσουμε ότι οι πιθανότητες δικαίωσης είναι ελάχιστες για τον Πανιώνιο, γιατί ακόμη κι αν ανατραπούν τα δεδομένα, θα πρέπει να αναμένεται η αντίδραση της Καβάλας, που έχει έννομο συμφέρον αφού προορίζεται να πάρει τη θέση των Νεοσμυρνιωτών στην Α1 ως επιλαχούσα από την Α2 (ήταν τρίτη την περασμένη σεζόν στην κατηγορία).

Ο Γιώργος Καλαφατάκης και οι παίκτες, όσοι τέλος πάντων υπάρχουν, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τι θα συμβεί. Εφόσον δεν αποτραπεί αυτό που φαντάζει μοιραίο, το πιθανότερο είναι ο Πανιώνιος να παίξει στη Β’ Εθνική κι όχι στην Α2, προκειμένου να «καθαρίσει» από τα χρέη. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, όλοι του οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι να φύγουν και ειδικά οι ανερχόμενοι Σταμάτης (που θέλει ο Ολυμπιακός) και Σπυρόπουλος αναμένεται να γίνουν… ανάρπαστοι.

Οι οργανωμένοι του Πανιωνίου, «Πάνθηρες», θα συνεδριάσουν απόψε στις 20:30 για να αποφασίσουν για τη στάση τους.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 09:34