Δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Νέα Κηφισιά, που θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο, για την 13η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, μίλησε την Παρασκευή ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η ΑΕΝΚ θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο», όπως επισήμανε.

«Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι την περασμένη εβδομάδα» δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός του «ιστορικού» και συνέχισε: «Επέστρεψαν οι παίκτες που είχαν ίωση και είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε κανονικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την ΑΕΝΚ ο Αλεξανδρής εκτίμησε ότι «παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Δεν θέλει να επεκτείνει το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων που έχει. Είναι παιχνίδι “κλειδί” για τους αντιπάλους μας, που σίγουρα θα παίξουν πολύ σκληρά για να νικήσουν, υπό το καθεστώς της πίεσης. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το ματς. Έχουμε “φτιάξει” και την ψυχολογία μας. Θα τα δώσουμε όλα. Είναι αλήθεια πως κι εμείς έχουμε πίεση, μετά το ατυχές αποτέλεσμα στο ματς με τον Απόλλωνα. Όταν ωστόσο, ξεπερνάς τις δυσκολίες, μπορείς και δημιουργείς καλύτερη εικόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης