Με στόχο την επιστροφή του στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα του με τον Πανελευσινιακό για την 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληροτράχηλη ομάδα με έμπειρους Έλληνες και αθλητικούς ξένους παίκτες, που συγκροτούν ένα ικανό σύνολο», σχολίασε για τον προσεχή αντίπαλο των «κυανέρυθρων» ο τεχνικός του «ιστορικού» και συνέχισε: «Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Να παίξουμε με ενέργεια στην άμυνα και με “καθαρό” μυαλό στην επίθεση. Να κάνουμε ένα καλό ομαδικό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ούτως ώστε να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σαλούστρος, δήλωσε: «Αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος με αντίπαλο την πολύ ανταγωνιστική εντός και εκτός έδρας ομάδα του Πανελευσινιακού. Ο αντίπαλος μας έχει στο ρόστερ του πολύ καλούς Έλληνες παίκτες και Αμερικανούς, που γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε προετοιμαστεί για σκληρό ματς. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, με ελκυστικό θέαμα για τους φιλάθλους, με καλό αποτέλεσμα για μας στο τέλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης