Σε κατάσταση συναγερμού ο μπασκετικός Πανιώνιος

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019, 16:22
Σε κατάσταση συναγερμού ο μπασκετικός Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στον… αέρα. Η ομάδα μπάσκετ της Νέας Σμύρνης δεν έχει ανακοινώσει μεταγραφές και ανανεώσεις παικτών, ενώ κυκλοφορεί έντονα η φημολογία για συγχώνευσή του με την Δράμα και μετακόμισή του στην πόλη της Μακεδονίας.

Η σκέψη μετακόμισης έχει φέρει ήδη έντονες αντιδράσεις από πρώην παίκτες του «Ιστορικού», ενώ στο σενάριο αντέδρασε ακόμα και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο!

«Νεοσμυρνιώτης γέννημα θρέμμα... Δεν έπαιξα ποτέ στον Πανιώνιο... Αλλά ξέρω πολύ καλά τι εστί Πανιώνιος και ειδικά μπασκετικός Πανιώνιος... Καλά ρε γραφικοί τι πάτε να κάνετε; Θα φάτε τόσο ξύλο που θα σας πάνε πριονοκορδέλα από τη πλατεία μέχρι τη Δράμα... Καθίστε καλά στα αυγά σας και παίξτε με καμιά άλλη ομάδα... Σεβασμός... Δεν θα σε περάσει ποτέ... Τα έχετε ισοπεδώσει όλα στο μπασκετάκι και νομίζετε ότι οι ομάδες είναι τσιφλίκι σας... Πανιώνιος=Νέα Σμύρνη... Τέλος», έγραψε ο Γκαγκαλούδης.

Ο Γιώργος Τσιάκος από την πλευρά του τόνισε: «Όταν το 2015 μου ζητήθηκε μαζί με κάποια άλλα παιδιά να βάλουμε το εγώ μας κάτω από το καλό της ομάδας του Ιστορικού για να ξεπεράσει η ομάδα την δυσκολότερη φάση της ιστορίας της, κανείς δεν φοβήθηκε κανείς δεν δείλιασε. Με πρωτεργάτη τον Κώστα Σορώτο, τον Δημήτρη Άπο και πλάι του στην αρχή και τον κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκο μετά, τους Πάνθηρες να μας στηρίζουν παντού και Διοίκηση που προσπαθούσε για το καλό της ομάδας και τέλος παίκτες που αγάπησαν την φανέλα και έπαιζαν κάνοντας κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα βρήκε τον δρόμο της. Ο Πανιώνιος δεν είναι απλώς αθλητικός σύλλογος... ιστορία, προσφυγιά, αλησμόνητες πατρίδες. ΣΕΒΑΣΜΟΣ κύριοι! Πανιώνιος και Νέα Σμύρνη είναι έννοιες ταυτόσημες».

Ο Νίκος Μίχαλος έγραψε: «Πανιώνιος ώρα μηδέν. Η ομάδα πάει στην Δράμα. Σταματήστε να γράφετε στο Facebook. Καλέστε μία συγκέντρωση οι οπαδοί να έρθει αυτός που είχε την ιδέα να δει λίγο τι θα γίνει αν θα πάει.. Γιατί η μαγκιά από κοντά έχει αξία. Και η αξία της ομάδας αυτής είναι μεγάλη για να “παίζουν” όσοι έχουν απωθημένα».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019, 16:24