Ο αποκλεισμός του Πανιωνίου από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας συνοδεύτηκε από μία κακή εμφάνιση στον ημιτελικό με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο τεχνικός του «ιστορικού», Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την ήττα της ομάδας του με 88-79 από τους Θεσσαλονικείς, ζήτησε συγγνώμη για αυτό το αποτέλεσμα από τους φιλάθλους των Νεοσμυρνιωτών, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι η ομάδα θα προσπαθήσει περισσότερο στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Άρης επικράτησε πλήρως και πήρε δίκαια την πρόκριση. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνανε τα νεαρά παιδιά, στον κόουτς και σε όλους στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για την μη πρόκριση στον τελικό και να του υποσχεθούμε ότι θα καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στις επιτυχίες που επιθυμεί. Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο όπου δεχθήκαμε 34 πόντους. Πολλά ελεύθερα σουτ, πολλοί αιφνιδιασμοί και εύκολα καλάθια. Πραγματικά απίστευτα κακή άμυνα.

Στη συνέχεια προσπαθούσαμε με λάθος τρόπο να μπούμε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα και στην δεύτερη περίοδο ο Άρη να συνεχίσει εξαιρετικά και να πάρει μια μεγάλη διαφορά. Σημαντικό ότι κατεβάσαμε στους 20 πόντους. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο, φτάσαμε το παιχνίδι στους πέντε πόντους αλλά κάποια χαμένα κρίσιμα ριμπάουντ, κάποια χαμένα ελεύθερα σουτ και κάποιες καθοριστικές χαμένες βολές που είχαμε δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη», ήταν το σχόλιο του προπονητή των «κυανέρυθρων».

Από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου, ο κορυφαίος, Έρικ ΜακΚόλουμ, είπε: «Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά, πήρε μια διαφορά 22 πόντων. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε αν και προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο. Η προσωπική απόδοση δεν σημαίνει τίποτα γιατί χάσαμε. Ο Άρης έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε ελπίδες γι’ αυτό το ματς. Η σεζόν είναι μεγάλη και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης