«Χαίρομαι που ανήκω στην οικογένεια του Πανιωνίου», δήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ μετά την επισημοποίηση της ένταξης του στο ρόστερ των «κυανέρυθρων». «Με το που ενδιαφέρθηκε ο Πανιώνιος κάθε άλλη προοπτική για την συνέχεια της καριέρας μου έφυγε από το μυαλό μου», εξομολογήθηκε ο πολύπειρος και δυναμικός σέντερ. «Ο Πανιώνιος είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα και σε αυτή την φάση της καριέρας μου ήθελα το κάτι παραπάνω», εξήγησε ο Σίμτσακ και τόνισε ότι: «Χαίρομαι, που ανήκω στην οικογένεια του Πανιωνίου».

«Οι προσωπικές φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν πάντα με εκείνες της ομάδας», επισήμανε ο 32χρόνος σέντερ. «Εγώ είμαι ευχαριστημένος εάν η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της. Θέλω πάντα το καλύτερο για την ομάδα, που αγωνίζομαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορώ με την μεγάλη ενέργεια, που «βγάζω» στο γήπεδο να βοηθήσω στην άμυνα και στα ριμπάουντ, στην λεγόμενη «χαμαλοδουλειά»», απάντησε ο Σίμτσακ σε ερώτηση τι μπορεί να προσφέρει στον «Ιστορικό» και πρόσθεσε ότι: «Εάν η ομάδα μου ζητήσει να βοηθήσω και στην επίθεση θα το κάνω με τον τρόπο μου».

«Η υπόσχεση μου προς τον κόσμο του Πανιωνίου είναι ότι σε κάθε προπόνηση και αγώνα θα δίνω το 100% των δυναμέων μου», είπε, επίσης, ο 32χρόνος σέντερ. «Μπορεί αυτό να μην έχει πάντα αποτέλεσμα, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω ούτε μια μέρα να περάσει έτσι για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του».

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας», υπογράμμισε ο Σίμτσακ και παρατήρησε ότι: «Από τότε, που παρακολουθώ μπάσκετ και σε όλη την διάρκεια της καριέρας μου, έχω διαπιστώσει ότι το πιο σημαντικό κομμάτι του Πανιωνίου είναι ο κόσμος του και αυτό θέλω να ζήσω από κοντά. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι πρέπει να είμαστε πάντα ένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης