Αλλάζει σελίδα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αλλάζει σελίδα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλάζει χέρια. Ο Γιώργος Καραμάνος συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς και αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της ΚΑΕ με την προοπτική να αποκτήσει και τις μετοχές μετά το τέλος της επόμενης περιόδου.

Ο Γιώργος Καραμάνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά κυρίως στον τομέα των κατασκευών, ενώ έχει εμπλοκή και σε άλλες δραστηριότητες, όπως σε διαφημιστικές εταιρείες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ. Θανάσης Κατσαρής και ο κ. Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ. Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 16:22