Κανονικά σε διαδικασία μεταγραφών μπαίνει εκ νέου από σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες την εταιρεία, μετά την κινητοποίηση που συντονίστηκε τελευταία και συνεχίζει να εξελίσσεται, αναφορικά με την εξεύρεση οικονομικών στηριγμάτων για τη φετινή περίοδο για την ΚΑΕ, συγκέντρωσαν και κατέβαλαν τα χρήματα που απαιτούνταν, προκειμένου να αρθεί το ban που επιβλήθηκε, προ εβδομάδων, από τη FIBA, για οφειλές προς τον Ουσμάν Κρουμπάλι (σ.σ. ανήκε στην ομάδα τη σεζόν 2017-2018).

Αυτό σημαίνει, πρακτικά, πως οι «ασπρόμαυροι» είναι πλέον σε θέση να δραστηριοποιηθούν για διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, βάζοντας στο «στόχαστρό» τους παίκτες από το εξωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο, στην παρούσα φάση, φαίνεται πως ο «Δικέφαλος» θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν γκαρντ, ενώ ο Αμάνζε Εγκεκέζε θα πάψει να αποτελεί κομμάτι του δυναμικού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παιδιά που νοσηλεύονται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, ακόμη, επισκέφτηκε σήμερα, στο πνεύμα των γιορτινών ημερών για τα Χριστούγεννα, αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΟΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης