«Ευχαριστημένοι με την αγωνιστική παρουσία»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 20:23
«Ευχαριστημένοι με την αγωνιστική παρουσία»
Την ικανοποίησή του για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που έγινε σήμερα στην Τούμπα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε για την πορεία της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν βλέπεις πάντα και προς το καλύτερο. Η ομάδα όμως έχει πετύχει ήδη τους στόχους της για φέτος».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, κυρίως με τραυματισμούς, είπε: «Αυτό δε σημαίνει τίποτα, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία 20 χρόνια».

Για τις σχέσεις με τον κ. Ιβάν Σαββίδη, ανέφερε: «Ως διοίκηση, από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε είχαμε πει ότι η ομάδα χρειάζεται ισχυρό μεγαλομέτοχο. Με τον κ. Σαββίδη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ και μας βοηθάει από την πρώτη μέρα που βρίσκεται στον σύλλογο. Είναι ένας από τους λόγους που εμείς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε εδώ. Από εδώ και πέρα όμως τι θα συμβεί, δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 20:27