Μάντζαρης: «Τιμή μου που έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, 18:44
Μάντζαρης: «Τιμή μου που έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας»

Τις πρώτες σκέψεις του για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο 31χρονος διεθνής πόιντ γκαρντ, ο οποίος ετοιμάζει τις αποσκευές του για να αφήσει το Ισραήλ και να επιστρέψει στην Ελλάδα (σ.σ. τη Δευτέρα αναμένεται να βρίσκεται βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με τους «ασπρόμαυρους»), εκφράστηκε σήμερα μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας, αρχικά:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που έρχομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Και εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι ήδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ με έχει αγκαλιάσει με την συμπεριφορά του και τα εκατοντάδες μηνύματα που έχω λάβει και με καλωσορίζουν στην ομάδα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης και αναφέρθηκε στους στόχους του… «Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Πρόσθεσε τονίζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Χατζόπουλο που επέμεινε με τον τρόπο του και έδειξε πόσο ήθελε να ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις μας».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επέλεξε να φορέσει στον ΠΑΟΚ τη φανέλα με τον αριθμό «16».  

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, 18:46