Για το ντέρμπι των «δικεφάλων», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ,  για την 25η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος αναγνωρίζοντας τη δυναμική της ΑΕΚ.

«Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή και έχει γεμίσει το ρόστερ της με πολύ καλούς παίκτες, επιπέδου Ευρωλίγκα, έχουν εμπειρία και από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ακόμη και με συμμετοχή στο ΝΒΑ κάποιοι από αυτούς. Είναι μία ομάδα πολύ δυνατή, ιδιαίτερα στην έδρα της, όπου τη βοηθά και η παρουσία των φιλάθλων της, ώστε να πετύχει τα αποτελέσματα που θέλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένα πολύ δύσκολο το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να κοντρολάρουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ρυθμό, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να κερδίσουμε. Δε θέλουμε να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να τρέξει, όπως σίγουρα θα θέλει να κάνει στη διάρκεια του ματς», ανέφερε αρχικά ο κόουτς του δικεφάλου του Βορρά στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Από εκεί και πέρα, κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, αλλά και για τα πλέι οφ που ακολουθούν, επισήμανε: «Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ. Αυτήν τη στιγμή είμαστε στην 3η θέση, δεν μπορούμε να πάμε πιο πάνω στην κανονική περίοδο, οπότε στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη θέση μας, για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στην έξτρα περίοδο του πρωταθλήματος απέναντι στους αντιπάλους που θα είναι κάτω από μας.

Το πλεονέκτημα της έδρας σημαίνει ότι το γήπεδό μας θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά της έδρας, να έχει πολύ κόσμο για να εκμεταλλευτούμε ό,τι κερδίσαμε με κόπο και προσπάθεια στην κανονική περίοδο. Ήταν πολύ όμορφη εικόνα αυτή που είδα τελευταία στους αγώνες της ομάδας βόλεϊ. Θα ήτανε πολύ όμορφο να δούμε ξανά τέτοιες εικόνες και στα δικά μας πλέι οφ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης