Την πρώτη εφετινή ευρωπαϊκή νίκη του προσδοκά να πετύχει αύριο ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, τη Βόννη (19.30, Novasports3), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του να δηλώνουν αποφασισμένοι για την κατάκτηση του ροζ φύλλου, μετά το αρνητικό… ποδαρικό που έκαναν την περασμένη εβδομάδα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στην Ιταλία, απέναντι στη Βενέτσια.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας, ουσιαστικά, προπόνησης της ομάδας, οριστικοποιήθηκε η παρουσία στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για το ματς του Φιλ Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατό του (σ.σ.: πρόβλημα που αποκόμισε σε φιλικό προετοιμασίας στα τέλη Σεπτεμβρίου) και ετοιμάζεται για το επίσημο εφετινό ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόντες, αναγκαστικά, από την αναμέτρηση θα είναι οι τραυματίες Τζαμάλ Τζάκσον, Ντάριους Γκάρετ, με τον τελευταίο να καταβάλλει προσπάθεια να επανακάμψει σε δράση στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Προμηθέα Πάτρας (σ.σ.: αμφότεροι έλειψαν και από τη μάχη του περασμένου Σαββάτου, για την Α1, στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ).

Η Βόννη προέρχεται από τρεις νίκες σε ισάριθμες υποχρεώσεις της στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League ηττήθηκε, εκτός έδρας, από την Τενερίφη.

Πριν από την έναρξη του αυριανού αγώνα θα υπάρξει σύντομη εκδήλωση για τη συμπλήρωση 400 ευρωπαϊκών αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ, με τη συμμετοχή αθλητών που έλαβαν μέρος στο 1ο, στο 100ό, στο 200ό και στο 300ό παιχνίδι της ομάδας. Θα τηρηθεί, επιπλέον, πριν το τζάμπολ και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του γενικού γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή (14/10).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης