Με μεσημεριανή προπόνηση, στο PAOK Sports Arena, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την αναμέτρηση, για την πρεμιέρα της Basket League, στο Ιβανώφειο, απέναντι στον Ηρακλή (24/10, 19:30, ΕΡΤ3).

Μάχη για την οποία ο Κώστας Μέξας μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, γεγονός που έχει μέγιστη σημασία για τον Έλληνα τεχνικό, όπως επισήμανε και ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε για το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» εκφράστηκε μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας αρχικά: «Είναι η πρεμιέρα που περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό. Η αναμονή ήταν δύσκολη για όλους και κυρίως για τους παίκτες. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να παίξουμε ένα τοπικό ντέρμπι, το οποίο πάντα είναι σημαντικό, ακόμα και αν βρισκόμαστε στην πρώτη αγωνιστική. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είμαστε όλοι στην προπόνηση και αυτό είναι θετικό. Θεωρούμε ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία, πέρα από το πρόβλημα που είχαμε κάποια στιγμή με τα “πεντάρια” και αυτό είναι θετικό. Ελπίζουμε ότι αυτή η καλή δουλειά που έγινε στην προετοιμασία θα βγει και στα επίσημα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή».

Επικεντρώνοντας στον αντίπαλο είπε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, με βάθος, με λύσεις τόσο στην περιφέρεια, όσο και κοντά στο καλάθι, με αρχές στο παιχνίδι της τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι κα αποφασιστικοί, να αντέξουμε την πίεση που θα μας βάλει ο Ηρακλής από το ξεκίνημα του αγώνα και να επιβάλουμε τους κανόνες μας στο παιχνίδι περισσότερο από όσο θα τα κάνει ο Ηρακλής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης