Με ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο για καλαθοσφαιριστές που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Θεσσαλονίκη, μπήκε από σήμερα σε πνεύμα προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ο ΠΑΟΚ. Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη συμπρωτεύουσα, ειδικότερα, μετέβησαν οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Θόδωρος Ζάρας, Δημήτρης Καραμανώλης, το… δρόμο των οποίων θα ακολουθήσουν σταδιακά και οι υπόλοιποι παίκτες που θα απαρτίσουν το δυναμικό της ομάδας για την καινούργια σεζόν.

Το σημερινό πρόγραμμα για τον «Δικέφαλο» συμπληρώνεται με αφίξεις καλαθοσφαιριστών του, καθώς στη διάρκεια της ημέρας πρόκειται να φτάσει στη βάση του, οδικώς από την Αθήνα, ο Γιάννης Αθηναίου και από την Αμερική, στις 20.30, ο Τζορντίν Ουίλιαμς. Την Κυριακή (19/8) σε ελληνικό έδαφος θα αφιχθούν από τις ΗΠΑ οι Τζαμάλ Τζόουνς, Μαλίκ Πόουπ. Ο πρώτος θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το Αρκάνσας, ο δεύτερος από το Σακραμέντο και θα βρεθούν μαζί στην Κωνσταντινούπολη, από όπου τα συνταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται, η πρώτη προπόνηση για τους «ασπρόμαυρους», για τη νέα χρονιά, είναι ορισμένη για τη Δευτέρα (20/8) το απόγευμα. Απόντες από το συγκεκριμένο ραντεβού στο PAOK Sports Arena αναμένεται να είναι οι Φιλ Γκος, Ουίλ Χάτσερ, Γιάνικ Μορέιρα, η έλευση των οποίων στην Ελλάδα προγραμματίζεται για μερικές μέρες αργότερα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης