Τον Ντέιβιντ ΝτιΛέο υποδέχτηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ. Ο τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου», Μιχάλης Γιαννακίδης, ήταν ο πρώτος που αντίκρισε ο Αμερικανός φόργουορντ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», από τον οποίο πήρε, από κοντά, την πρώτη… γεύση για το νέο επαγγελματικό περιβάλλον του.

Ο ΝτιΛέο, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να φτάσει σε ελληνικό έδαφος την Κυριακή (22/8), αλλά προέκυψε ζήτημα με πτήση του, αναμένεται να βρίσκεται το απόγευμα στο PAOK Sports Arena για να γνωρίσει τον Άρη Λυκογιάννη και τους καινούργιους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη, αντί για σήμερα, όπως ήταν αρχικά ορισμένο, επιπλέον, πρόκειται να φτάσει στη βάση του «Δικεφάλου» ο Τζος Κάρτερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στους «ασπρόμαυρους», είχε θέμα με την πτήση του και, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα βρίσκεται νωρίς το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Στις 26/8 είναι προγραμματισμένη η άφιξη στην πόλη των Ζερμέιν Λοβ, Μάλκομ Γκρίφιν, Μάρβιν Τζόουνς, ενώ στα τέλη της εβδομάδας εκτιμάται πως θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και ο Νίκος Καμαριανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης