Βάζοντας αγωνιστικά τον πήχη ψηλά, αν και «είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για στόχους», όπως ανέφεραν αμφότεροι, μην κρύβοντας, παράλληλα, τον ενθουσιασμό τους για την ένταξή τους στην ομάδα, για τη νέα σεζόν, έφτασαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, ταξιδεύοντας μαζί από το Σικάγο, οι Μάλκολμ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ.

Με την έλευση τους σε ελληνικό έδαφος οι δυο Αμερικανοί γκαρντ έκλεισαν τον κύκλο των αφίξεων για τους ξένους παίκτες του «Δικεφάλου» και αναμένεται άμεσα, αφού υποβληθούν στο απαιτούμενο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, να τεθούν στη διάθεση του Κώστα Μέξα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» υποδέχτηκε τους καλαθοσφαιριστές ο τιμ μάνατζερ των «ασπρόμαυρων», Μιχάλης Γιαννακίδης, με τον Γκρίφιν να δηλώνει:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στη Θεσσαλονίκη και που επιτέλους θα παίξω για τον ΠΑΟΚ και δεν θα τον αντιμετωπίσω σαν αντίπαλος. Κάθε φορά που ερχόμουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αισθανόμουν ότι οι φίλαθλοι της ομάδας σου δίνουν επιπλέον κίνητρο να παίξεις, ακόμη και αν είσαι αντίπαλος, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που θα τους έχω πλέον στο πλευρό μου. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα μαζί. Δούλεψα πολύ όλο το καλοκαίρι και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω με την ομάδα μου. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε. Χαίρομαι, επιπλέον, πολύ που θα είναι μαζί μου και στον ΠΑΟΚ ο Ζερμέιν, ένα ακόμη παιδί από το Σικάγο. Ήμασταν μαζί στον Κολοσσό Ρόδου, παίζαμε μαζί και μέχρι πριν από δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ. Σίγουρα η παρουσία του θα με βοηθήσει πολύ. Είμαστε από την ίδια περιοχή, θα προσαρμοστούμε πιστεύω γρήγορα, θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και οι δύο μαζί την ομάδα μας».

Ο Ζερμέιν Λοβ, με τη σειρά του, επισήμανε: «Είναι πολύ καλός μου φίλος ο Μάλκολμ και η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να συνεργαστώ με την ομάδα. Ρόλο στη σκέψη μου έπαιξε και η συζήτηση που είχα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Με τον Μάλκολμ έχουμε καλή χημεία, γνωριζόμαστε πολύ καλά και πραγματικά θέλαμε να πάρουμε αυτή την ευκαιρία και να παίξουμε μαζί μία ολόκληρη χρονιά. Δούλεψα το καλοκαίρι. Είναι λογικό να είμαστε με τον Μάλκολμ λίγο πίσω, σε σχέση με τα παιδιά που ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία, αλλά είμαι έτοιμος να μπω στο πρόγραμμα των προπονήσεων και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Έχουμε μία δύσκολη και περίεργη χρονιά μπροστά μας. Ίσως είναι λίγο νωρίς για να μιλήσουμε για τις φιλοδοξίες που έχουμε, εγώ προσωπικά και η ομάδα, με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο στόχος θα είναι υψηλός και θέλουμε πολλές νίκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης