Με φανερά καλή διάθεση, παρά το πολύωρο ταξίδι, και επιθυμία να προσφέρει το μέγιστο δυνατό στον ΠΑΟΚ, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπως είπε, έφτασε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για τον «Δικέφαλο» ο Αμάνζε Εγκεκέζε. Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ, γεννημένος στις ΗΠΑ, με καταγωγή από τη Νιγηρία, αφίχθη λίγο πριν από τις 21.00 στη συμπρωτεύουσα και αναμένεται από την Πέμπτη να τεθεί στη διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων».

«Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία και την πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα, ανυπομονώ να συνεισφέρω αγωνιστικά σε αυτήν» ήταν τα πρώτα λόγια του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Μακεδονία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού διευκρίνισε πως προτιμά να τον αποκαλούν Ζέι, πρόσθεσε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ την πρόταση που μου έγινε από τον ΠΑΟΚ, γιατί ήξερα ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα και πως είναι μεγάλη η ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Ενθουσιάστηκα από την αρχή με την προοπτική της συνεργασίας με την ομάδα. Γνωρίζω γενικά πράγματα για την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας φίλος μου, μάλιστα, αγωνίστηκε στο παρελθόν εδώ και στον ΠΑΟΚ, ο Ντάριλ Μπράιαντ, με τον οποίο μίλησα λίγο. Διάβασα, επίσης, αρκετά και στο διαδίκτυο. Έμαθα πόσο δυναμικά οι φίλαθλοι υποστηρίζουν την ομάδα. Ήξερα από την αρχή ότι είναι καλή επιλογή η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ».

«Συστήνοντας» τον εαυτό του σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Εγκεκέζε επεσήμανε: «Το σουτ είναι το δυνατό μου σημείο. Γενικά, παίζω δυνατά και με πάθος. Θέλω να μοιραστώ αυτό το πάθος με την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους, και να έχουμε θετικά αποτελέσματα στις υποχρεώσεις μας».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης