Σε ελληνικό έδαφος για τον ΠΑΟΚ έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (23/8) ο Άλαν Χέρντον. Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ προσγειώθηκε, χωρίς προβλήματα, στη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας, όπως το έπραξε από τη στιγμή της επίτευξης της συμφωνίας συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους», τον ενθουσιασμό του για την ένταξή του στο δυναμικό του «Δικεφάλου» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Χέρντον θα υποβληθεί άμεσα σε έλεγχο για κορωνοϊό και ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον τα αποτελέσματα πιστοποιήσουν πως είναι απόλυτα υγιής, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα (24/8), στις 16:25, στη βάση του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσει ο Μπο Μπιτς και την προσεχή Πέμπτη (27/8), οι αφίξεις των ξένων θα ολοκληρωθούν με τους Μάλκομ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ.

Υπενθυμίζεται ότι, στα μέσα της εβδομάδας, οι Θεσσαλονικείς υποδέχτηκαν τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και στη συνέχεια τον Έλστον Τέρνερ. Ο πρώτος προπονείται ήδη με την ομάδα, για τον δεύτερο αναμένεται το αποτέλεσμα του τεστ που υποβλήθηκε για Covid-19, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Κώστα Μέξα στο PAOK Sports Arena.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης