O Σάνον Σόρτερ βρίσκεται από Ανήμερα Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και θα κάνει, εκτός απροόπτου, το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα το Σάββατο (28/12), στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, για τη 13η αγωνιστική της Basket League, στο Ιβανώφειο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ευρώπη. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για μένα, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα έχει υψηλά στάνταρ. Είναι όμως και πρόκληση για μένα, για το πόσο σημαντική θα καταφέρω να είναι η επίδρασή μου στην ομάδα. Το μπάσκετ είναι αυτό που αγαπάω πολύ και χαίρομαι που θα παίξω ξανά», ανέφερε ο Σόρτερ για την ένταξή του στον «Δικέφαλο», μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε επισημαίνοντας: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Δίνω πολύ μεγάλη έμφαση στην προσωπική μου προετοιμασία και εκγύμναση. Δούλεψα με τον προσωπικό μου γυμναστή, πιστεύω ότι είμαι έτοιμος από φυσική κατάσταση. Το μόνο που χρειάζομαι είναι λίγες προπονήσεις για να μάθω τα συστήματα της ομάδας και το πώς σκέφτεται ο νέος μου προπονητής. Γνωρίζω στην ομάδα τον Ζέιν Νοουλς. Είμαστε και οι δύο από το Τέξας. Ο Ζέιν, είναι ο άνθρωπος που θα παλέψει για να πάρει μέχρι και το τελευταίο ριμπάουντ, θα παλέψει ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Με τον Τζεκουάν Λιούις, επίσης, βρεθήκαμε ως αντίπαλοι στην Κορέα. Παίζει γρήγορα, έχει καλό σουτ, είναι πολύ επιθετικός στο παιχνίδι του».

Κατέληξε ο Σόρτερ τονίζοντας: «Έχω κερδίσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, ξέρω πως κερδίζονται τα παιχνίδια και αυτή τη νοοτροπία, του νικητή, πιστεύω ότι θα φέρω στην ομάδα. Θα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ότι θα παίξω πολύ σκληρά για την ομάδα, θα προσπαθήσω να έχω σημαντική επίδραση στο παιχνίδι. Για μένα τώρα ξεκινά η προσπάθειά μας και έτσι πρέπει να το δούμε όλοι μαζί. Τώρα που τελειώνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και ξεκινά ο δεύτερος, πρέπει όλοι να το δούμε σαν ένα νέο ξεκίνημα. Όπως είναι για μένα ένα νέο ξεκίνημα, να είναι και για ολόκληρη την ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να δείξω τις ηγετικές μου ικανότητες και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα γυρίσουμε την κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης