Προσθήκες στην προετοιμασία του, μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής, για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, μετρά ο ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη έφτασε άυπνος, αλλά με φανερή την ικανοποίηση για τη νίκη της εθνικής Ανδρών στην Τιφλίδα, απέναντι στη Γεωργία (16/9), με την οποία εξασφαλίστηκε το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντομπάσκετ στην Κίνα, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Χωρίς να κοιμηθεί καθόλου από την υπερένταση της αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αλλά και λόγω της αναχώρησης της αποστολής της εθνικής από την Τιφλίδα τα ξημερώματα, ο αρχηγός του «Δικεφάλου» από την πρωτεύουσα της Γεωργίας, προσγειώθηκε στην Αθήνα, από εκεί στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετέβη κατευθείαν στο PAOK Sports Arena, όπου έγινε δεκτός με χαμόγελα και εισέπραξε τα συγχαρητήρια όλων, ιδιαίτερα των συμπαικτών και των προπονητών του στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαργαρίτης θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου στο γήπεδο, όπως θα ισχύσει και για τον Γιάνικ Μορέιρα. Ο σέντερ των «ασπρόμαυρων» αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ολοκληρώσει και αυτός την παρουσία του στην εθνική ομάδα της Αγκόλα, στην φάση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης