Στην τελική ευθεία προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Ήφαιστο Λήμνου (29/2), βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Αναμέτρηση στην οποία θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας ο Κώστας Μέξας και καταβάλλεται προσπάθεια να μη λείψει ο Μπόμπι Μπράουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ κινείται με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει το διάστρεμμα στο δεξί πόδι του, τραυματισμό που απέκτησε στο τελευταίο φιλικό τεστ που έδωσε ο «Δικέφαλος» με τη Λάρισα (21/2).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βελτιώνεται, σταδιακά η κατάσταση του Ζήση Σαρικόπουλου, μετά την κάκωση στο αριστερό γόνατο που υπέστη εσχάτως ο σέντερ των «ασπρόμαυρων».

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας τέθηκε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ανδρών. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Άαρον Μπεστ, Εμ Τζέι Ρετ. Αμφότεροι πρόκειται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (26/2), ύστερα από τους αγώνες που έδωσαν με τις εθνικές ομάδες του Καναδά και της Δομινικανής Δημοκρατίας, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης