Με τον Ζέιν Νόουλς στην αποστολή θα ταξιδέψει σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ, εν όψει του αγώνα με τον Ιωνικό (12/10, 17.45, ΕΡΤ2) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League,.

Ο 27χρονος σέντερ ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις όμως υπολογίζεται κανονικά στα πλάνα του Κώστα Φλεβαράκη για το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη μάχη, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Σοφία Μπεφόν», λόγω τιμωρίας που επιβλήθηκε στους γηπεδούχους, τοποθετήθηκε ο τεχνικός του «Δικεφάλου», μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο.

Ανέφερε, ειδικότερα, ο Φλεβαράκης:

«Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο, πληρότητα και στην περιφέρεια με ικανότατους σκόρερ, αλλά και κάτω από το καλάθι. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για μας είναι να ελέγξουμε αμυντικά το παιχνίδι και πρώτα τον ρυθμό του. Είναι ομάδα που τρέχει και εκτελεί πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό. Οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καλές επιστροφές, άμυνα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Το κλειδί είναι ξεκάθαρα η άμυνα. Υπάρχουν παίκτες από τον αντίπαλο, που έχουν μεγάλη εμπειρία, όπως ο Μαυροκεφαλίδης, που είναι ένας από τους ψηλούς του Ιωνικού που σουτάρουν, υπάρχει πολύ επιθετικό ταλέντο, από τον Μπαρτ, τον Τζόουνς, τον Λόρενς. Το κλειδί είναι ξεκάθαρα η άμυνα. Εκεί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πάμε στο ρυθμό που θέλουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας στην επίθεση για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι Τζεκουάν Λιούις, Άνταμ Σμιθ, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Άαρον Μπεστ, Αντουέιν Ουίγκινς, Αμάνζε Εγκεκέζε, Ζήσης Σαρικόπουλος, Ζέιν Νόουλς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης