ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Πρέλεβιτς

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019, 20:07
ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Πρέλεβιτς

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλε ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Τη σχετική επιστολή απέστειλε σήμερα στον επικεφαλής του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, ο οποίος έχει, πλέον, έναν ακόμη λόγο για να δρομολογήσει συντομότερα εξελίξεις για την εύρεση διοικητικής λύσης για το μπασκετικό τμήμα του «Δικεφάλου».

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση, αναφέροντας σε ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ ενημερώνει, ότι τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, παρέλαβε επιστολή από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος μέσω αυτής δήλωνε την παραίτησή του.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ κάνουν αποδεκτή την παραίτηση και εύχονται στον κ. Πρέλεβιτς κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!».

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αφήνει τη θέση του στους «ασπρόμαυρους» μετά από οκτώ χρόνια. Ανέλαβε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έχοντας την ευθύνη διοίκησης Πρωτοδικείου, το καλοκαίρι του 2011.

Αναλυτικά αναφέρει η επιστολή του Μπάνε Πρέλεβιτς:

 «Αγαπητέ Πρόεδρε,

Έχω εξηγήσει πολλές φορές, τόσο προσωπικά όσο και στην από 30.10.2018 επιστολή μου, τις απόψεις μου για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μπάσκετ, ο οποίος θα μπορούσε να εξασφαλίσει κανονικότητα αλλά και πρόοδο και μετάβαση σε μια εποχή ανάπτυξης.

Με δεδομένες τις διαμορφούμενες συνθήκες και σε συνέχεια της εν λόγω επιστολής όπου είχα επίσης διευκρινίσει πως η σεζόν 2018-19 θα ήταν η τελευταία της ενασχόλησής μου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σας γνωρίζω πως παραιτούμαι της θέσης μου ως Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας.

Για πρακτικούς λόγους θα βοηθήσω την διενέργεια της ΓΣ της ΚΑΕ.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι ειλικρινά την άμεση εύρεση βιώσιμης λύσης για την ομάδα μας.

Με εκτίμηση

Μπάνε Πρέλεβιτς».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019, 20:09