ΠΑΟΚ: Πρόβλημα στη γραμμή ψηλών εν όψει Κολοσσού

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα στη γραμμή ψηλών εν όψει Κολοσσού
Μπορεί ο Φιλ Γκος να επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι πολύ σημαντικά τα προβλήματα και οι απουσίες με τις οποίες οδεύει η ομάδα για το πρώτο ματς του 2019. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Κολοσσό δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Ρόδο με σημαντικές απουσίες στη γραμμή των ψηλών καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιανίκ Μορέιρα και Ντάριους Γκάρετ. Ο Αγκολέζος σέντερ βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο για να αποχαιρετήσει την ομάδα και αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκάρετ δεν κατάφερε να ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο, ενώ ταυτόχρονα έμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και δεν ακολουθεί την αποστολή του ΠΑΟΚ, με την ελπίδα ότι θα προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Χάποελ Χολόν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στο παιχνίδι της Ρόδου και με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν, τόνισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που ξέρουμε ότι θέλει πολύ τη νίκη στο γήπεδό του. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα που προκύπτουν αγωνιστικά στην ομάδα μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έχοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στο υλικό που διαθέτουμε, για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019, 18:30