Την πρώτη επαφή με το νέο εργασιακό περιβάλλον του στον ΠΑΟΚ είχε σήμερα ο Σταύρος Σχίζας. Ο 29χρονος γκαρντ, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έφτασε στη Θεσσαλονίκη, επαναλαμβάνοντας την ικανοποίησή του για την ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας και την πεποίθησή του πως η καινούργια σεζόν για τους «ασπρόμαυρους» θα είναι εξαιρετική.

Με την άφιξή του στη συμπρωτεύουσα, ο Σχίζας από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετέβη κατευθείαν στο PAOK Sports Arena, στους χώρους του οποίου ξεναγήθηκε και στην πορεία είχε επαφή με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς, τον βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚ, Κώστα Χαραλαμπίδη και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Ζουρνατσίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι στην Α1, ήταν με το Ρέθυμνο σε αυτό το γήπεδο. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ο Χαραλαμπίδης σε εκείνο το παιχνίδι. Έπαιζε πολύ έξυπνα και είχε καθοριστική συμμετοχή στη νίκη του ΠΑΟΚ στην παράταση», σχολίασε περνώντας αρκετά λεπτά στο μουσείο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρόσθεσε ο γκαρντ των «ασπρόμαυρων» λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα και το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο, όλα είναι όπως ακριβώς τα περίμενα. Αυτό είναι το αγαπημένο μου γήπεδο και φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί. Η ομάδα είναι πολύ γεμάτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης