Με προβλήματα επέστρεψε σήμερα στο γήπεδο, στην αρχή της σύντομης προετοιμασίας του για το εκτός έδρας παιχνίδι του το Σάββατο (27/10, 15.45), για την 4η αγωνιστική της Basket League, με τον Χολαργό, ο ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ειδικότερα, δεν κινήθηκε στο πρόγραμμα που έκανε η ομάδα στο PAOK Sports Arena, εξαιτίας διάτασης στους προσαγωγούς που διαγνώστηκε από υπέρηχο στον οποίο υποβλήθηκε, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε με το τέλος του ευρωπαϊκού αγώνα, στο Ισραήλ, με τη Χάποελ Χολόν (23/10). Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, επιπλέον, νοσηλεύεται με ιογενή γαστρεντερίτιδα ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαργαρίτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο με τους συμπαίκτες του, ώστε να φανεί αν καταστεί εφικτό να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το μεθαυριανό ματς. Το ταξίδι στην πρωτεύουσα, από την άλλη, είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να κάνει ο Χρυσικόπουλος.

Οι «ασπρόμαυροι» θα ολοκληρώσουν αύριο, νωρίς το μεσημέρι, την προετοιμασία, στη βάση τους, για τη μάχη με το Χολαργό και το απόγευμα θα «πετάξουν» για την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης