Με θεατή τον Απόλλωνα Τσόχλα θα υποδεχτεί αύριο τον Ηλυσιακό ο ΠΑΟΚ (16.00). Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευροσίτιδα και δεν υπολογίζεται από τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Παροπλισμένος, λόγω γαστρεντερίτιδας, είναι και ο νεαρός, Αντώνης Κόνιαρης, με συνέπεια ο «Δικέφαλος» να έχει για το ματς «καθαρό» πλέι μέικερ μόνο τον Ντι Τζέι Κούπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εάν εξαιρέσουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όλες οι άλλες ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο. Το γεγονός αυτό καθιστά το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, αλλά ταυτόχρονα κάνει δύσκολο το κάθε παιχνίδι. Για αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση δημιουργηθεί μέσα στο γήπεδο», σχολίασε για τον αγώνα ο Μαρκόπουλος.

Εν συνεχεία ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Θέλουμε να παίξουμε δυνατά, να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό των αντιπάλων μας, να “διαβάσουμε” τη δυνατή άμυνα που παίζουν και να κλείσουμε τους χώρους που οδηγούν προς το καλάθι μας. Μαζί με όλα αυτά, πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Θέλουμε να έχουμε δυνατή παρουσία, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουμε τις τελευταίες ημέρες και να τα καλύψουμε με την παρουσία των παικτών που διαθέτουμε».

Την επιθυμία των «ασπρόμαυρων» να αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο 2014 με θετικό αποτέλεσμα κατέθεσε και ο Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφέροντας: «Θέλουμε να κάνουμε μία καλή αρχή στο νέο χρόνο και μία νέα αρχή, αφήνοντας πίσω μας τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς (έξι συνεχείς ήττες μέτρησε ο ΠΑΟΚ στη δύση του 2013 σε Ελλάδα και Ευρώπη). Ο Ηλυσιακός είναι καλή ομάδα, σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Θέλει προσοχή, συγκέντρωση και μεγάλη αφοσίωση από όλους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης