Στο δίκαιο της σημερινής επικράτησης του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική της Basket League, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του, εστίασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Δικεφάλου» με τους Πειραιώτες.

«Ηταν δίκαιη η νίκη, στο τέλος, για τον Ολυμπιακό. Κάναμε μια καλή και σοβαρή προσπάθεια. Ημασταν ανταγωνιστικοί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να πάρεις τη νίκη, απέναντι σε ένα τέτοιο αντίπαλο, πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκόραρε ο Ολυμπιακός σε κρίσιμες στιγμές, στο τέλος δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Χάσαμε ριμπάουντ, δώσαμε αρκετές δεύτερες επιθέσεις στον αντίπαλο.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε, σε αυτό το κομμάτι, ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Σε κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη συνολική προσπάθεια. Συνεχίζουμε».

Συνέχισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Περιορίστηκε ο Γκος στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν αυτό ένα κομμάτι του αγώνα, δεν ήταν, όμως, το “ κλειδί” του. Επρεπε να είχαμε καλύτερες συνεργασίες στην άμυνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απώλεια των ριμπάουντ από τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Πάντα μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός ριμπάουντ, το έκανε και σήμερα. Η απουσία του Γκάρετ, σε συνδυασμό με το ότι ο Μαργαρίτης δεν είναι ακόμη έτοιμος αγωνιστικά, έπαιξαν το ρόλο τους. Ο Γκάρετ δίνει μάχη μέρα με τη μέρα. Στο αγωνιστικό κομμάτι είμαστε καλά, μπορούμε να βελτιωθούμε».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τα εγκωμιαστικά λόγια που εξέφρασε για τον ίδιο ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Παπαθεοδώρου είπε: «Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να έχουμε μια αξιοπρεπή εικόνα και με συνέπεια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ τον κ. Μπλατ για την αναφορά του.

Κατέληξε, τονίζοντας: «Ανέφερα το Νοέμβριο πως περιμένουμε στην ομάδα τον… Αγιο Βασίλη. Ο Άγιος Βασίλης δεν έχει έρθει ακόμη. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι στο πλάνο μας.

Να είμαστε υγιείς, συνεπείς. Να πω, επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη σήμερα, χαιρόμαστε να παίζουμε όταν το γήπεδό μας έχει τόσους φιλάθλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης