«Παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015, 13:09
«Παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση»
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη (9/12 στις 7μ.μ.) την Σαράτοφ στο «Παλατάκι» σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που αποκτά τεράστια σημασία στη μάχη της πρόκρισης στους «32» του Eurocup μετά και της νίκη επί της Mπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, προπονητής Παντελής Μπούτσκος αναλύει στο paokbc.gr όλες τις παραμέτρους του αγώνα αυτής της Τετάρτης…

«Μετά τη νίκη επί της Mπεσίκτας στην Πόλη, επιστρέφουμε με πολύ ζωντανή την ελπίδα στο σπίτι μας για ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Σαράτοφ. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση.

Απέναντι μας έχουμε μία φορμαρισμένη ομάδα με πολύ ταλέντο, που δίνει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι χτυπώντας κυρίως στον δευτερεύων αιφνιδιασμό. Διαθέτει σπουδαίους σουτέρ έξω από τα 6,75 και υποστηρίζει αυτό το στυλ παιχνιδιού με πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να διαχειριστούμε το πρέπει και να μπούμε στο παρκέ με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο αλλά και με υπομονή και καθαρό μυαλό στις αποφάσεις μας. Είναι κάποιες στιγμές που περισσεύουν τα λόγια και απλά δε βλέπεις την ώρα για το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Ιδιαίτερα τώρα που ήρθε η ώρα για την υπέρβαση, ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα ανοίξει την πόρτα για την πρόκριση στο Last 32 του Eurocup».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015, 13:10