Επιχειρηματικό φόρουμ, στοχεύοντας σε ενημέρωση και μελλοντικές συνεργασίες με εταιρείες, πραγματοποίησε την Τετάρτη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη.
«Θέλουμε να αλλάξουμε τη λέξη από χορηγός, σε συνεργάτη. Σήμερα είναι εδώ νυν και πιθανοί μελλοντικοί συνεργάτες για την ΚΑΕ.
Πιστεύουμε ότι γύρω από μια ομάδα μπορούν να αναπτυχθούν πολλές εμπορικές σχέσεις, απλά χρειάζεται χρόνος και οργάνωση. Η ΚΑΕ πρέπει να οργανωθεί σωστά, ώστε να μπορέσει κάποια μέρα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη σε συγκεκριμένο αγωνιστικό επίπεδο.
Αν οργανωθείς σωστά, πουλάς. Έχω παρακολουθήσει πολλά φόρουμ, το… εισιτήριο για να πετύχεις είναι το εμπόρευμα. Δεν μπορείς να πεις αν πουλάει κάτι ή όχι, πρέπει να πας και να το πουλήσεις. Να λειτουργείς έτσι, ώστε να φέρεις κόσμο. Έπρεπε να είχαμε κάνει νωρίτερα το φόρουμ. Όλες οι κινήσεις χρειάζονται χρόνο.
Σήμερα ενημερώνεις, θα γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, μέχρι να οργανώσεις και να υλοποιήσεις την ιδέα και να αποδώσει για την ομάδα, χρειάζεται χρόνος», ανέφερε μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, στο περιθώριο του φόρουμ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εν συνεχεία αναφέρθηκε στις κινήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, με τη διαδικτυακή πλατφόρμα Keep PAOK alive, τα ταξίδια του ίδιου στο εξωτερικό, για επαφή με οπαδούς του συλλόγου, αλλά και τις εξελίξεις, εσχάτως, με την εκ νέου οικονομική υποστήριξη στην εταιρεία από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
«Ευχαριστώ, για μια ακόμη φορά, την οικογένεια Σαββίδη που είναι δίπλα στην ομάδα μας. Η επιθυμία μας είναι να είναι δίπλα μας για όσο θέλουν. Όσο έχουμε δίπλα μας την οικογένεια Σαββίδη, δεν κινδυνεύουμε σε τίποτα. Είμαστε σε καλό επίπεδο από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει. Δε μιλήσαμε μαζί τους για την επόμενη χρονιά.
Έχω πει πολλές φορές, ότι πρέπει να σεβαστούμε την άποψή τους και δεν πρέπει να πιέζουμε κάποια πράγματα. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Παράλληλα, όμως, επειδή το σκεπτικό, από την εμπειρία ετών, είναι πως ποτέ δεν μπορείς να εξαρτάσαι από έναν άνθρωπο, η ομάδα και η εταιρεία, πρέπει να οργανωθούν, να έχουν στελέχη, να φέρουν έσοδα, ώστε μέχρι ένα επίπεδο να λειτουργείς αυτόματα, με το μηχανισμό που έχεις δημιουργήσει», υπογράμμισε ο Πρέλεβιτς.
Εν συνεχεία ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» του Βορρά τόνισε: «Για την επόμενη χρονιά διοικητικά στην ΚΑΕ, αυτήν τη στιγμή, δεν έχω κάτι, γεγονός που μας προβληματίζει όλους. Ένας από τους λόγους που γίνονται οι τελευταίες δράσεις είναι να εξασφαλιστεί η επόμενη μέρα. Στον αθλητισμό η αγωνιστική επιτυχία, δε φέρνει τίποτα.

Την επόμενη, οικονομικά, μέρα πρέπει να την εξασφαλίσεις με άλλο τρόπο. Αντί να κλαίω τη… μοίρα μου, όμως, επιλέγω να κάνω δράσεις και να βλέπω μπροστά. Μίλησα, εσχάτως, με οργανωμένους φιλάθλους, δεν το είχα εκτιμήσει σωστά, έπρεπε να το κάνω νωρίτερα. Χρειάζεται να υπάρχει μια επαφή, να λες, να ακούς, να συμφωνείς, να διαφωνείς, να συζητάς».

Το επιχειρηματικό φόρουμ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών επιχειρηματιών, ενώ μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης