Με τον Άρη Καρακούση να παραμένει στον προεδρικό θώκο συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο, διευρυμένο (σ.σ. ήταν μέχρι πρότινος τριμελές και έγινε επταμελές), διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ξέχωρα από την απόφαση για τον καταμερισμό των θέσεών τους, τα μέλη της καινούργιας διοίκησης του «Δικεφάλου» συνεδρίασαν αποφασίζοντας πως οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί προσεχώς η εταιρεία θα βασίζονται στη «διαφάνεια, μέσω χρηστής διοίκησης, και την εξωστρέφεια», όπως αναφέρεται, χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση.

Το νέο διοικητικό σχήμα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ειδικότερα, έχει ως εξής: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Αριστοτέλης Καρακούσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιπρόεδρος: Νίκος Κωνσταντινίδης, Μέλη: Γιώργος Δακουράς, Χρήστος Καραμπέρης, Λεωνίδας Δεδέογλου, Πολύμερος Κατσιώρας και Αντώνης Καρούσης (εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ – μη εκτελεστικό μέλος).

Την Τρίτη (10/9, 13.00), στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, όπως γνωστοποιήθηκε, θα γίνει «ενημέρωση/απολογισμός της θητείας των δύο τελευταίων μηνών της απερχόμενης διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Η ομάδα, σε αγωνιστικό, επίπεδο, συνεχίζει την προετοιμασία της στο PAOK Sports Arena, εκεί όπου την Τετάρτη (11/9), θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της με αντίπαλο την Ελευθερούπολη Καβάλας. Τεστ που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα αρχίσει στις 19.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης