Στη μεταβατική περίοδο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, τη δεδομένη χρονική στιγμή, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η ομάδα θα βρει σύντομα το δρόμο της (σ.σ. διοικητικά και αγωνιστικά) και θα καταφέρει να συγκροτήσει ένα αξιόμαχο σύνολο για τη νέα σεζόν, εστίασε σήμερα, από τη Γενεύη, ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» εκπροσώπησε τους «ασπρόμαυρους» στην κλήρωση που διεξήχθη στην ελβετική πόλη για τη φάση των ομίλων και τα προκριματικά του Basketball Champions League, διαδικασία που έφερε αντιπάλους στους Θεσσαλονικείς, για τον 4ο όμιλο, τις Μπεσίκτας (Τουρκία), Ντιζόν (Γαλλία), Σαραγόσα (Ισπανία), Μπρίντιζι (Ιταλία), Νεπτούνας (Λιθουανία) και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τους προκριματικούς γύρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα για πρώτη φορά την ευκαιρία να επισκεφτώ τα γραφεία της FIBΑ και το House of Basketball και, πέρα από το ότι ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, μπορώ να πω ότι είναι ξεκάθαρος ο σεβασμός που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ. Αυτό, άλλωστε, έχουμε διαπιστώσει όλα τα τελευταία χρόνια, όπου κι αν έχουμε αγωνιστεί σε όλη την Ευρώπη. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε καθήκοντα γενικού γραμματέα της FIBA, με τον κ. Ανδρέα Ζαγκλή, αλλά και με τον CEO του BasketballChampions League, κ. Πατρίκ Κομνηνό, και στη συζήτηση που είχαμε, αντιλήφθηκα το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ», σχολίασε, αρχικά, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο, ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Πρόσθεσε τονίζοντας: «Η ομάδα μας είναι σε μία μεταβατική περίοδο, σε μία περίοδο δύσκολη. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα βρούμε το δρόμο μας και θα προχωρήσουμε, δημιουργώντας μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στον όμιλο. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε για τη σύνθεση του πολύ ισχυρού ομίλου μας, πολύ περισσότερο όταν δεν έχουμε σαφή εικόνα για την δική μας κατάσταση. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω το γεγονός ότι εδώ στη Γενεύη, μία πόλη που τόσες αναμνήσεις φέρνει σε όλους μας, η κλήρωση μας οδηγεί στον ίδιο όμιλο με την Σαραγόσα. Όπως το 1991 (σ.σ. χρονιά που ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ισπανική ομάδα, στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων, στη Γενεύη, και κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του)».

Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης, ο Νίκος Σταυρόπουλος είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των ομάδων που είναι στον ίδιο όμιλο του BCL με τον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα με τον μάνατζερ της Νεπτούνας, Ντονάτας Ζαβάκας, και τον πρόεδρο της Σαραγόσα, Πρέντραγκ Σάβοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης