Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε τον κόσμο του αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στη Ζενίτ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη και τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι αλλάζει η τιμή των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η τιμή εισόδου στο PAOK Sports Arena για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης, ξεκινά από τα 5€.

Η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι σημαντική σε κάθε αγώνα, ωστόσο, αυτή την φορά είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη λόγω της κρισιμότητας του αγώνα που θα κρίνει την πορεία της ομάδας στο Eurocup, αλλά και εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργήθηκαν και έπληξαν την ομάδα μας τα τελευταία 24ωρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων, έτσι όπως αναπροσαρμόστηκαν είναι…

ΤΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
5€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
10€ 108, 109, 110, 111
25€ VIP 1,2,5
50€ VIP GOLD
100€ VIP LOUNGE

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων και την αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας, είναι δυνατή η απόκτηση εισιτηρίου από το PAOK Sports Arena, το δίκτυο των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα easypay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και 24 ώρες το 24ωρο από το online δίκτυο της tickethour.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…
PAOK Sports Arena
Δευτέρα (23/11): 10:00-19:00
Τρίτη (24/11): 10:00-19:00
Τετάρτη (25/11): 11:00-ώρα έναρξης αγώνα

Online μέσω του δικτύου της Tickethour
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης