Λήξαν θεωρείται το θέμα που προέκυψε με την προσφυγή του Περιστερίου στο ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία του Ηρακλή, καθώς η «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ ενημέρωσε ότι την απέσυρε.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύλλογος των δυτικών προαστίων είχε προσφύγει στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, ζητώντας την επανεξέταση της απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, με την οποία η ΚΑΕ Ηρακλής τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του «Γηραιού» από την ΕΕΑ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, για τον λόγο ότι ο Θεόδωρος Δρακόπουλος δεν δικαιούται βάσει νόμου να ασκεί τα καθήκοντα του ιδιοκτήτη και προέδρου λόγω κωλύματος του ποινικού μητρώου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ΚΑΕ Περιστέρι, ο αθλητικός νόμος δεν προέβλεπε τέτοια ποινή και γι’ αυτό ζητούσε την επανεξέταση της ποινής, ωστόσο οι «κυανοκίτρινοι» αποφάσισαν να αποσύρουν την προσφυγή τους, βάζοντας τέλος στο ζήτημα που είχε δημιουργηθεί.

Η ΚΑΕ Περιστέρι εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics έχοντας ως γνώμονα την απαρέγκλιτη τήρηση των νόμων και των κανονισμών, προσέφυγε, ενώπιον του ΑΣΕΑΔ, κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή, με απαραίτητη προϋπόθεση τη συμπόρευση των λοιπών ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκαθαρίζουμε επίσης, ότι η ενέργεια μας αυτή δεν στράφηκε κατά της ΚΑΕ Ηρακλής.

Κατόπιν των παραπάνω, σεβόμενοι την εκφρασμένη άποψη της πλειοψηφίας των μελών της Λίγκας, αποσύρουμε την προσφυγή μας ενώπιον του ΑΣΕΑΔ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης