Ο Χρήστος Σαλούστρος ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Περιστέρι και θα παραμείνει στους «Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» για ακόμα μία σεζόν.  Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν ανακοινώσει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του Στίβεν Γκρέι και την απόκτηση του Τεράν Πέτεγουεϊ και του Αμπντούλ Γκάντι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Χρήστου Σαλούστρου.

Ο 30χρονος φόργουορντ των «κυανοκιτρίνων» παραμένει κάτοικος «δυτικών προαστίων» για άλλη μια σεζόν.

 «Ήταν μια κοινή απόφαση που πάρθηκε από εμένα και τους ανθρώπους της ομάδας, υπήρχε θέληση για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας» υποστήριξε ο Χρήστος Σαλούστρος, για την παραμονή του στο Περιστέρι winmasters και συνέχισε: «Θεωρώ ότι υπήρχε από την πρώτη στιγμή εκτίμηση ανάμεσα μας. Αυτό ήταν κάτι αμοιβαίο…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλο αυτό το διάστημα ο διεθνής φόργουορντ δούλεψε σκληρά με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο, θέλοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος, λόγω της διακοπής των υποχρεώσεων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

 «Δουλέψαμε σκληρά μέσα στο γήπεδο και σε πολλά κομμάτια τα οποία θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε τη νέα χρονιά» εξήγησε ο Χρήστος Σαλούστρος και πρόσθεσε: «Δεν είναι όμως ώρα για πολλά λόγια. Η κατάσταση που βιώνουμε ως κοινωνία είναι δύσκολη. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε υγιείς. Από κει και πέρα φτιάχνεται ένα καλό σύνολο παικτών. Ήδη με την παραμονή του Στίβεν (Γκρέϊ) και την απόκτηση του Αμπντούλ Γκάντι, για τον οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την αξία του. Την υγεία μας να έχουμε, να είμαστε δυνατοί, μακριά από τραυματισμούς και στο τέλος όλα θα γίνουν…».

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αιφνιδιαστικά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Χρήστος Σαλούστρος είχε σε 18 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, 5.6 πόντους, 3 ριμπάουντ, ενώ σούταρε με 59.5% στα δίποντα (25/42) και 36.3% στα τρίποντα (12/33), σε 15.48 λεπτά ανά αγώνα. Ενώ, στο Basketball Champions League έπαιξε σε 12 παιχνίδια και σε 17.7 λεπτά ανά αγώνα είχε 5.5 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, ενώ σούταρε με 44.4% εντός παιδιάς.”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης