Στις δυσκολίες που κρύβει για το Περιστέρι το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, λόγω της ανάγκης που έχουν οι Κρητικοί για τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την παραμονή στην Basket League, στάθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε φτάσει στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος όπου τα δύο παιχνίδια που απομένουν, θα κρίνουν και την θέση κατάταξης και το ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε στα playoffs. Γι’ αυτό και πρέπει να δείξουμε ακόμη περισσότερη συγκέντρωση στο πλάνο μας.

Καταφέραμε την περασμένη εβδομάδα να διαχειριστούμε το “πρέπει” διότι προερχόμασταν από τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και τα πήγαμε εξαιρετικά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα, απέναντι στο Ρέθυμνο.

Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς το Ρέθυμνο παραμένει “ζωντανό” στο κόλπο της παραμονής και θα μπει αποφασισμένο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Γι’ αυτό λοιπόν, απαιτείται μεγάλη προσοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δουλεύουμε σωστά, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα είναι ψηλά και μπορούμε και παραπάνω. Θέληση υπάρχει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης