Η συγκέντρωση και στις δύο πλευρές του παρκέ είναι το ζητούμενο για τον Μάκη Γιατρά, ενόψει της πρεμιέρας του Προμηθέα Πατρών στο EuroCup, απέναντι στην Γκραν Κανάρια (30/9, 19:30), στο κλειστό «Δ. Τόφαλος».

«Είμαστε χαρούμενοι που αρχίζουμε ξανά τα επίσημα παιχνίδια στο Eurocup, αφού την προηγούμενη σεζόν αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε να παίζουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός των Αχαιών στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναφορικά με το ματς με την Γκραν Κανάρια, θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με υψηλές προσδοκίες και μεγάλο μπάτζετ. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με συγκέντρωση και στις δύο πλευρές του παρκέ, για να πάρουμε την νίκη».

Από την πλευρά του, ο Ίαν Μίλερ, δήλωσε: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν στο Eurocup και να παίξουμε απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, τη Γκραν Κανάρια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που γυρνάμε επίσημα, για να αγωνιστούμε σε άλλη μια σεζόν. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι και ενωμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης